Läget 1

En inledande lägesrapport: version 6 ligger ute för mangling hos diverse släktingar och vänner. Förhoppningsvis rättfram och konstruktiv sådan. Jag satte deadline till den sista januari, så har jag nåt att se fram emot. Eller bäva för. Lite beroende på vilket humör jag är på. Just nu bävar jag. Trött. Troligen bättre imorrn.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s