Läget 1

En inledande lägesrapport: version 6 ligger ute för mangling hos diverse släktingar och vänner. Förhoppningsvis rättfram och konstruktiv sådan. Jag satte deadline till den sista januari, så har jag nåt att se fram emot. Eller bäva för. Lite beroende på vilket humör jag är på. Just nu bävar jag. Trött. Troligen bättre imorrn.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s