Söker i väntan

Medan mina kära testläsare tassar över textmattans skarpa strån ägnar jag mig åt att grubbla på vilken väg utgången ska ske. Just nu lutar jag åt Vulkan.se. Det ser konstnadseffektivt ut, eller vad det nu heter på ekonomtugg. Författarpaketet med 400 ex inklusive e-bok.

Bokutgivning.se är också intressant. Böckerna ser snygga ut i danska band, om jag inte är fullkomligt okunnig. Än så länge är det gott om tid att grubbla (eller älta, min bästa verksamhet).

Tipsa gärna om andra bra självpublicerare!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s