Söker i väntan

Medan mina kära testläsare tassar över textmattans skarpa strån ägnar jag mig åt att grubbla på vilken väg utgången ska ske. Just nu lutar jag åt Vulkan.se. Det ser konstnadseffektivt ut, eller vad det nu heter på ekonomtugg. Författarpaketet med 400 ex inklusive e-bok.

Bokutgivning.se är också intressant. Böckerna ser snygga ut i danska band, om jag inte är fullkomligt okunnig. Än så länge är det gott om tid att grubbla (eller älta, min bästa verksamhet).

Tipsa gärna om andra bra självpublicerare!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s