Förlängning

Min käre bror finner sig i tidsnöd och kommer inte att bli färdig med manuset förrän till slutet av februari. Han har tillräckligt på sitt bord så jag tänker inte stressa honom. Dessvärre är han rätt skarp på att upptäcka logiska vurpor. I värsta fall kanske jag kommer att redigera och putsa upp stycken som jag sedan måste tänka om helt. Å andra sidan är ju varje omskrivning en chans till kvalitetshöjning. Dessutom ger det mig tid att gå igenom de andra kritikbuntarna ordentligt, och minst en läsare har jag aldrig träffat. Det kan sluta hur som helst. Förutsägbarheten är noll. Jag som älskar trygghet och lugn.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s