Förlängning

Min käre bror finner sig i tidsnöd och kommer inte att bli färdig med manuset förrän till slutet av februari. Han har tillräckligt på sitt bord så jag tänker inte stressa honom. Dessvärre är han rätt skarp på att upptäcka logiska vurpor. I värsta fall kanske jag kommer att redigera och putsa upp stycken som jag sedan måste tänka om helt. Å andra sidan är ju varje omskrivning en chans till kvalitetshöjning. Dessutom ger det mig tid att gå igenom de andra kritikbuntarna ordentligt, och minst en läsare har jag aldrig träffat. Det kan sluta hur som helst. Förutsägbarheten är noll. Jag som älskar trygghet och lugn.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s