Form före innehåll

I nuläget finns det tre förslag till omslag till boken. Alla är variationer på samma tema. Min kära fröken P drömde något konstigt häromnatten som gav henne uppslag till ett par nya varianter, och jag har bett henne rita en värdshusskylt i klassisk brittisk stil som också kan vara möjlig. Jag tar tacksamt emot alla idéer och tankar. Konkreta idéer blir ju omöjligt eftersom ingen av er har läst boken, men vad föredrar den kräsne fantasyläsaren? En inoljad torso med spelande muskler och fingrar av järn som greppar ett suspekt utformat svärd vars duglighet i verklig strid är allt annat än given? En ung kvinna med rustning modell hjärndöd – alltså typen med generös urringning, högt skuren över höfterna, i övrigt naken (jag menar, vem behöver skydd på övre delen av bröstkorgen i strid?)? Något mer sobert i stil med Susanna Clarkes lysande Jonathan Strange & Mr Norrell? Åsikterna går isär. De flesta har fel.

Så här gör vi: jag och fröken P tar fram X antal förslag som jag sedan lägger ut här och så genomför vi något så klantigt som en omröstning. Jag lovar att ta hänsyn till resultatet (fan, vilken politiker har världen inte förlorat i mig).

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s