Pank och fågelfri

Ett första steg mot ett skrivande år. Jag skickade in uppsägningspappren till Mediakompetens. Jag har alltid känt mig kluven när jag inte får ett vikariat förlängt, eller rent av får foten. Å ena sidan total osäkerhet (och jag är ju trygghetsnarkoman, även om jag äntligen har fått metadon utskrivet), å andra sidan frihet. Senast jag var arbetslös, sex månader den gången, mådde jag som en prins. Är det något fel på mig? Varför passar inte arbetslinjen mig? För det kan väl inte vara… Nej, såklart inte, arbetslinjen kan inte vara fel. Hur kan jag tänka så dumt? Fy! In i ledet igen! Rak i ryggen! Högerarmen… upp!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s