Tyngden av drömmar

Läste just Lyra Ekström Lindbäcks reflektion kring Karin Boyes roman För lite. Tänkvärd text om skapandets villkor och hotet mot drömmar och hängivenhet i dagens allt mer entreprenörsfixerade samhälle. Läs! I SvD.

Lyra Ekström Lindbäck sitter i redaktionen för nättidskriften fikssion.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s