Ett sista andetag

Det här kan kallas ett svek. Av ideal. För här nedanför finns länkar till två rätt olika följebrev som jag tänkte skicka med manuset när jag låter det gå en sista runda till en handfull förlag innan egenutgivningen börjar på riktigt.

Varför? Varför bangar du ur? Varför är du så feg?

Äsch, jag har alltid varit feg, men framför allt är jag lat. Mindre administration och elände för mig, bättre marknadsföring. Dessutom räknar jag iskallt med kalla händer. Kanske, kanske kommer någon att säga något, bara något lite, som jag kan ha nytta av i redigeringsprocessen. Det är värt ett försök.

Så! Läs breven och rösta! Just det, det är tävling! Det brev som får flest röster vinner. Och de som röstar på det får… en kul grej att göra när jobbet suger som värst. Rösta i kommentarsfältet. Rösta, säger jag!

Variant 1

Variant 2

Kom igen nu. Våga tycka! Jag vet ju att ni gör det i smyg.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s