Ett sista andetag

Det här kan kallas ett svek. Av ideal. För här nedanför finns länkar till två rätt olika följebrev som jag tänkte skicka med manuset när jag låter det gå en sista runda till en handfull förlag innan egenutgivningen börjar på riktigt.

Varför? Varför bangar du ur? Varför är du så feg?

Äsch, jag har alltid varit feg, men framför allt är jag lat. Mindre administration och elände för mig, bättre marknadsföring. Dessutom räknar jag iskallt med kalla händer. Kanske, kanske kommer någon att säga något, bara något lite, som jag kan ha nytta av i redigeringsprocessen. Det är värt ett försök.

Så! Läs breven och rösta! Just det, det är tävling! Det brev som får flest röster vinner. Och de som röstar på det får… en kul grej att göra när jobbet suger som värst. Rösta i kommentarsfältet. Rösta, säger jag!

Variant 1

Variant 2

Kom igen nu. Våga tycka! Jag vet ju att ni gör det i smyg.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s