En ambition till?

Jag anser att jag är rätt duktigt sysselsatt just nu. Jag jobbar med romanen, går på dramatikkurs på Folkuniversitetet, bloggar, försöker bli mer aktiv på Kapitel1 och jobbar. Men det går ju alltid att hitta på mer.

Fröken P tycker att jag ska försöka få liv i min barnbok om krokodilen Emma. I den första versionen, som redan har mött refusens likkalla hand, hade min kompis Aurora bidragit med några illustrationer. Fröken P har en idé om att jag ska betala Aurora för att rita fler bilder och sedan ge ut barnboken också. Det är en bra idé. Pengar är ju till för att användas, och vad ska man använda dem till om inte det som är viktigt? Jag har bett om betänketid, för min lilla hjärna håller som bäst på att koka över. Den är inte byggd för mer än en idé åt gången. Mat-och-sovklockan ringer…

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s