En ambition till?

Jag anser att jag är rätt duktigt sysselsatt just nu. Jag jobbar med romanen, går på dramatikkurs på Folkuniversitetet, bloggar, försöker bli mer aktiv på Kapitel1 och jobbar. Men det går ju alltid att hitta på mer.

Fröken P tycker att jag ska försöka få liv i min barnbok om krokodilen Emma. I den första versionen, som redan har mött refusens likkalla hand, hade min kompis Aurora bidragit med några illustrationer. Fröken P har en idé om att jag ska betala Aurora för att rita fler bilder och sedan ge ut barnboken också. Det är en bra idé. Pengar är ju till för att användas, och vad ska man använda dem till om inte det som är viktigt? Jag har bett om betänketid, för min lilla hjärna håller som bäst på att koka över. Den är inte byggd för mer än en idé åt gången. Mat-och-sovklockan ringer…

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s