Plötsligt händer det… igen!

När man minst anar det… eller snarare: när man trodde att rock bottom var nådd, lyckas någon marknadstomte krafsa igenom ytan och hitta ett slukhål av befängdhet att dyka ner i. Min kollega Frida skickade en bild på en social sajt som börjar på F, föreställande Kulturhusets kafé. Vad heter stället? Kulturhuset Stories.

Jag har ställt frågan förr och jag ställer den igen: Vilka jävla stories?

Att det är ett kulturetablissemang är ingen ursäkt. Tvärtom.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Tankar om text/Thoughts on text and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s