Plötsligt händer det… igen!

När man minst anar det… eller snarare: när man trodde att rock bottom var nådd, lyckas någon marknadstomte krafsa igenom ytan och hitta ett slukhål av befängdhet att dyka ner i. Min kollega Frida skickade en bild på en social sajt som börjar på F, föreställande Kulturhusets kafé. Vad heter stället? Kulturhuset Stories.

Jag har ställt frågan förr och jag ställer den igen: Vilka jävla stories?

Att det är ett kulturetablissemang är ingen ursäkt. Tvärtom.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Tankar om text/Thoughts on text och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s