Klockan ringer för sista varvet

Kronologifrågan seglar upp i ledning igen. Brorsan läste och förstod texten precis lika bra som Micke och Anna, men han fastnade på varje enskilt stycke i den problematiska linjen. ”När händer det här?” Å andra sidan tyckte han att det var lugnande att få veta att det faktiskt var något konstigt med den. Så han slapp känna sig dum.

Nu är han ju allt annat än dum, och det är tur det, för han hittade en potentiell jättelucka i trovärdigheten. Jag gillar sånt! Särskilt när jag genast kan diskutera vidare med brorsan eftersom han är insatt i historien. Det sätter fart på min hjärna. Jag har redan kringlat ihop en lösning som slår ett par flugor i en smäll. Den måste testas på fröken P förstås, men den kommer inte upp på bloggen eftersom den avslöjar ett centralt plottelement. Sorry! Ni får köpa boken.

Det fanns ytterligare några luckor som han vill täppa igen, som till exempel varför Sinvi och Naike blir vänner, och hur Naikes väg från botten ser ut mer i detalj. Jag tänker mig ett par avsnitt för att förtydliga det.

Det kommer mera…

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s