Intressant utveckling

En av mina kursare är lärare på en skola med dramainriktning. Förutom att det innebär att hon har tillgång till entusiastiska textskådespelare för sina egna alster, har hon sagt att många av ungarna gillar fantasy. De skulle nog vara jätteintresserade av att sätta upp Gáron & Tírien, påstod hon. Bokbocken lyfter snoken i skyn och vädrar morgonluft.

Det vore skithäftigt att få se pjäsen spelas. Jag tänker naturligtvis skicka in den till teatrar och teaterförlag, men sannolikheten att de ska våga – eller vilja – satsa på fem akter fantasytragedi måste sägas vara slim to none. Kanske finns det en annan väg?

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Intressant utveckling

  1. Nina says:

    Får jag låta eleverna läsa?

  2. cgripenvik says:

    Det får du absolut! Knarrig som jag är har jag aldrig sett min läsekrets som yngre än jag själv, så det blir nog väldigt lärorikt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s