Intressant utveckling

En av mina kursare är lärare på en skola med dramainriktning. Förutom att det innebär att hon har tillgång till entusiastiska textskådespelare för sina egna alster, har hon sagt att många av ungarna gillar fantasy. De skulle nog vara jätteintresserade av att sätta upp Gáron & Tírien, påstod hon. Bokbocken lyfter snoken i skyn och vädrar morgonluft.

Det vore skithäftigt att få se pjäsen spelas. Jag tänker naturligtvis skicka in den till teatrar och teaterförlag, men sannolikheten att de ska våga – eller vilja – satsa på fem akter fantasytragedi måste sägas vara slim to none. Kanske finns det en annan väg?

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Intressant utveckling

  1. Nina skriver:

    Får jag låta eleverna läsa?

  2. cgripenvik skriver:

    Det får du absolut! Knarrig som jag är har jag aldrig sett min läsekrets som yngre än jag själv, så det blir nog väldigt lärorikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s