Lärdomsackumulation

Jag börjar bli en bättre kritiker. Till och med på de texter jag har svårast att ta till mig lyckades jag leverera någon form av konstruktiv kritik. Jag talar om dramatikkursen förstås. Just nu är det den som står för det litterära i mitt liv. Tiden vid åran på blaskskutan sliter hårt på psyket.

Det intressantaste är att jag har börjat se när jag kastar sten i glashus. “Den här repliken känns för redovisande” (Ja, just det, bockskalle, och vad säger du om ditt eget replikskifte i scen 4?). Det känns bra att jag faktiskt lär mig något om mitt eget skrivande fast min text inte ens var uppe. På det här sättet kanske jag till och med kan hoppas på att utvecklas. Det var ett tag sen.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s