Fria vidder

Nu börjar mitt lediga år. Jag stämplar ut från galären, slänger kedjorna på bänken och kliver ut i en ekonomiskt osäker tillvaro.

Vad ska jag göra? Skriva förstås! Och slöa. Och bara ha det bra. Resa lite med fröken P. Och skriva ännu mer.

På listan står förstås romanen, som jag äntligen ska hugga i med nu. Dessutom ska jag slutföra Gáron & Tírien och skicka den till några teatrar och se vad som händer. Fler texter på Kapitel1 kommer det att bli, och kanske några trevande försök hos diverse förlagsondingar. Och ska jag återuppta min nya roman, som nästan är färdig i sin första, skelettversion.

Ett djupt andetag igen… Och så kör vi!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s