Fria vidder

Nu börjar mitt lediga år. Jag stämplar ut från galären, slänger kedjorna på bänken och kliver ut i en ekonomiskt osäker tillvaro.

Vad ska jag göra? Skriva förstås! Och slöa. Och bara ha det bra. Resa lite med fröken P. Och skriva ännu mer.

På listan står förstås romanen, som jag äntligen ska hugga i med nu. Dessutom ska jag slutföra Gáron & Tírien och skicka den till några teatrar och se vad som händer. Fler texter på Kapitel1 kommer det att bli, och kanske några trevande försök hos diverse förlagsondingar. Och ska jag återuppta min nya roman, som nästan är färdig i sin första, skelettversion.

Ett djupt andetag igen… Och så kör vi!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s