Refusering 2

Lite besviken idag. Ordfront sa nej:

”Hejsan!

Tack för att vi fick läsa ditt manus.

Tyvärr har vi inte möjlighet att anta det för utgivning. På Ordfront publicerar vi bara ca 30 nya titlar om året, så trängseln om utgivningsplatserna är stor. Men om du skriver något nytt så är du välkommen att skicka in det.”

Jag hade gillat att bli utgiven på Ordfront, eftersom förtryck och kamp för lika rättigheter är en röd tråd i mitt skrivande. Men! Boken kommer ut ändå, så i slutändan är det en rent administrativ fråga.

Jag undra vad ordet ”möjlighet” betyder. Det låter så stort. Så oöverstigligt.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s