Refusering 2

Lite besviken idag. Ordfront sa nej:

“Hejsan!

Tack för att vi fick läsa ditt manus.

Tyvärr har vi inte möjlighet att anta det för utgivning. På Ordfront publicerar vi bara ca 30 nya titlar om året, så trängseln om utgivningsplatserna är stor. Men om du skriver något nytt så är du välkommen att skicka in det.”

Jag hade gillat att bli utgiven på Ordfront, eftersom förtryck och kamp för lika rättigheter är en röd tråd i mitt skrivande. Men! Boken kommer ut ändå, så i slutändan är det en rent administrativ fråga.

Jag undra vad ordet “möjlighet” betyder. Det låter så stort. Så oöverstigligt.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s