En sak i taget

Efter några dagars grubblande och efterkännande har jag bestämt mig för att inte försöka mig på en radiokarriär. Det blir inget bidrag till “Lyssnarnas sommarvärd” i år. Däremot ska vi nog försöka få till ett nästa år.

Vadan detta? frågar sig vän av ordning.

Skälet är enkelt: jag känner mig redan splittrad. Alldeles för lite blir gjort med romanen och snart är det maj. Om den ska kunna komma ut till hösten måste jag sätta igång snart, fokuserat och beslutsamt. Dessutom är jag inte en multitaskperson. Jag tycker inte om när massor av saker händer samtidigt. En i taget. Det är min melodi. Nu ska jag gå färdigt dramatikkursen. Därefter ska jag ta en rejäl tugga i romanen.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Nästa försök/The next try and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s