En sak i taget

Efter några dagars grubblande och efterkännande har jag bestämt mig för att inte försöka mig på en radiokarriär. Det blir inget bidrag till ”Lyssnarnas sommarvärd” i år. Däremot ska vi nog försöka få till ett nästa år.

Vadan detta? frågar sig vän av ordning.

Skälet är enkelt: jag känner mig redan splittrad. Alldeles för lite blir gjort med romanen och snart är det maj. Om den ska kunna komma ut till hösten måste jag sätta igång snart, fokuserat och beslutsamt. Dessutom är jag inte en multitaskperson. Jag tycker inte om när massor av saker händer samtidigt. En i taget. Det är min melodi. Nu ska jag gå färdigt dramatikkursen. Därefter ska jag ta en rejäl tugga i romanen.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Nästa försök/The next try och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s