Ingen katastrof

Kursen gick bättre än jag trodde. Någonstans finns tankarna och bara jag triggas går det att sätta ord på dem. Dessutom har jag mitt tjuvknep: snappa upp vad de andra säger och resonera kring det. Det är inte så särdeles snyggt, men ibland behövs det.

Det känns i alla fall bra att lektionerna piggar till mig. Vissa dagar är så tunga att de behöver en duravslutning för att inte köra i diket helt.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingen katastrof

  1. google api code skriver:

    Yes! Finally someone writes about used farm equipment.

  2. Ursula skriver:

    Hey there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!

    Just wanted to say I love reading your blog and look forward to
    all your posts! Carry on the outstanding work!

Kommentarer är stängda.