Jag har anslutit mig

Normalt tycker jag inte om att gå med i organisationer och annat. Jag vet inte riktigt varför, antagligen har det något med min misantropiska sida att göra. Och en viss oro för att jag ska förväntas göra eller säga eller tycka saker på ett visst sätt, ”representera” föreningen i fråga.

Nu har jag dock gått med i Egenutgivarna, en sammanslutning av människor som har gett ut böcker, eller står i begrepp att göra det. Själva, är troligen vanligast, men även de som ger ut på förlag är välkomna. Förhoppningsvis kan jag mjölka fram en massa användbara tips och hitta både bra böcker och bra läsare. Jag är trots allt mögelgrön på utgivningsområdet: alla som har gett ut en bok, oavsett om den är bra eller dålig, framgångsrik eller… inte, har något att lära mig. Frågan är bara om jag kan lära.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s