Jag har anslutit mig

Normalt tycker jag inte om att gå med i organisationer och annat. Jag vet inte riktigt varför, antagligen har det något med min misantropiska sida att göra. Och en viss oro för att jag ska förväntas göra eller säga eller tycka saker på ett visst sätt, “representera” föreningen i fråga.

Nu har jag dock gått med i Egenutgivarna, en sammanslutning av människor som har gett ut böcker, eller står i begrepp att göra det. Själva, är troligen vanligast, men även de som ger ut på förlag är välkomna. Förhoppningsvis kan jag mjölka fram en massa användbara tips och hitta både bra böcker och bra läsare. Jag är trots allt mögelgrön på utgivningsområdet: alla som har gett ut en bok, oavsett om den är bra eller dålig, framgångsrik eller… inte, har något att lära mig. Frågan är bara om jag kan lära.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s