Baksidan

Ok, nu är det dags att börja grubbla över den textbit som kanske är viktigast av alla: baksidestexten. Jag börjar tidigt, för jag räknar med att behöva skriva om många gånger. Säg vad ni tycker, jag hör och lyder.

”Syskonen Hvárek och Naike flyr från fattigdom och våld. Sårade för livet av sin uppväxt knyter de sina drömmar till den rika staden vid sjön. Men det dröjer inte länge
förrän den sköna ytan spricker och staden visar sin sanna natur. Kampen för överlevnad sliter sönder de starkaste band, tills bara desperationen återstår.”

För klyschigt? För luddigt? För tråkigt? För dåligt? Kom-igen-du-kan-bättre?

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s