Baksidan

Ok, nu är det dags att börja grubbla över den textbit som kanske är viktigast av alla: baksidestexten. Jag börjar tidigt, för jag räknar med att behöva skriva om många gånger. Säg vad ni tycker, jag hör och lyder.

“Syskonen Hvárek och Naike flyr från fattigdom och våld. Sårade för livet av sin uppväxt knyter de sina drömmar till den rika staden vid sjön. Men det dröjer inte länge
förrän den sköna ytan spricker och staden visar sin sanna natur. Kampen för överlevnad sliter sönder de starkaste band, tills bara desperationen återstår.”

För klyschigt? För luddigt? För tråkigt? För dåligt? Kom-igen-du-kan-bättre?

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s