Nyladdat

Hemma igen efter en helg i Köpenhamn med fröken P. Mycket promenerande och några museer, och så en massa mys, förstås.

Framför allt tre platser klickar fint med mitt skrivande: ruinerna av biskop Absalons gamla borg under Christianborg (just det, ”Borgen”), Tøjhusmuseet (motsvarigheten till Stockholms Armémuseum, som också hette Tyghuset förr i tiden) och kastellet med bastionerna. Jag har närstuderat hur en medeltida ringmur byggdes, hur vattenledningarna såg ut under 16- 1700-talen och naturligtvis tagit en massa bilder på blankvapen från förr och… lite mer förr.

Semestern således avslutad är det dags att hugga in på redigeringen av romanen igen.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s