Läskigt

Jag har precis skickat in de första 20 000 tecknen av Broder själ, syster flamma till en manustävling. Det är tidningen CONST Literary (P)review som tar emot texter inför sitt tredje nummer. Utgivningstakten verkar vara typ ett par, kanske tre nummer per år, så med lite tur (läs: mycket) kanske jag kan få det första ”kapitlet” publicerat lagom till att boken kommer i höst. Eller så blir det inte så, men då har jag i alla fall tagit chansen. Vi är ju rätt många som tävlar om litteraturens gunst.

Lite läskigt är det. På nåt sätt en preliminär dom. De säger sig vilja ge ut nyskapande texter, gärna inom fantasy och sf, så jag hoppas det passar dem. Frågan är naturligtvis om det är tillräckligt mycket text för att de ska inse att det är nåt nytt i fantasy. Eller: frågan är väl om det är nåt nytt i fantasyn, men nån gång måste jag väl lita på mig själv.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s