Läskigt

Jag har precis skickat in de första 20 000 tecknen av Broder själ, syster flamma till en manustävling. Det är tidningen CONST Literary (P)review som tar emot texter inför sitt tredje nummer. Utgivningstakten verkar vara typ ett par, kanske tre nummer per år, så med lite tur (läs: mycket) kanske jag kan få det första “kapitlet” publicerat lagom till att boken kommer i höst. Eller så blir det inte så, men då har jag i alla fall tagit chansen. Vi är ju rätt många som tävlar om litteraturens gunst.

Lite läskigt är det. På nåt sätt en preliminär dom. De säger sig vilja ge ut nyskapande texter, gärna inom fantasy och sf, så jag hoppas det passar dem. Frågan är naturligtvis om det är tillräckligt mycket text för att de ska inse att det är nåt nytt i fantasy. Eller: frågan är väl om det är nåt nytt i fantasyn, men nån gång måste jag väl lita på mig själv.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s