Refusering 4

Jepp, ni läste rätt, det är dags igen:

”Hej Christian!

Tack för att vi fick läsa ditt manus Broder själ, syster flamma. Tyvärr har vi kommit fram till att vi måste tacka nej till utgivning.

Eftersom vi får in en stor mängd manus kan vi bara i undantagsfall ge mer utförliga omdömen, vi hoppas du har förståelse för det.

Vi har inte heller möjlighet att returnera några manus, men allt inskickat material behandlas konfidentiellt och refuserade manus makuleras.

Med vänliga hälsningar”

Modernista den här gången. Sabla skit. Jag blev så sur att jag genast skickade in min långnovell I detta hörn av världen till Mix Förlag. Få se om den funkar i deras digitala satsning. Gruff! Den har i alla fall fått en rejält positiv kommentar av en kollega på Kapitel1.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s