Varför? Varför inte?

Skickade just de första 50 sidorna av romanen till Undrentide förlag. De säger sig specifikt vara på jakt efter nyskapande fantasy så jag tänkte: varför inte? Även om man naturligtvis med fog kan fråga sig varför, nu när jag ändå tänker ge ut boken? Men som sagt: alla eventuella åsikter är användbara.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s