Varför? Varför inte?

Skickade just de första 50 sidorna av romanen till Undrentide förlag. De säger sig specifikt vara på jakt efter nyskapande fantasy så jag tänkte: varför inte? Även om man naturligtvis med fog kan fråga sig varför, nu när jag ändå tänker ge ut boken? Men som sagt: alla eventuella åsikter är användbara.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s