Fyra brev

Nu har jag skickat iväg ett brev till fyra olika manuscoacher för att se om de vill hjälpa mig inför slutredigeringen. Nervöst. Jag blir alltid nervös när jag ska ta kontakt med främmande människor, men det är jag förstås inte ensam om.

Jag vet att manuset håller, det är uppenbart efter alla synpunkter jag fått från de första testläsarna. Nu är det den sista knådningen som ska till. Det är ett test, förstås, jag vet ju inte om de kan ge mig någonting. Kanske blir det bara det vanliga pratet om att ”gestalta mer”, eller diskussion om genrevalet eller antalet konstiga namn. Vad vet jag.

Alla fyra kommer i och för sig inte att få uppdraget, bara en, men jag tänker: det är på tiden att jag börjar ställa kraven, inte bokmarknadens aktörer. Den som verkar vettigast får jobbet.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s