Fyra brev

Nu har jag skickat iväg ett brev till fyra olika manuscoacher för att se om de vill hjälpa mig inför slutredigeringen. Nervöst. Jag blir alltid nervös när jag ska ta kontakt med främmande människor, men det är jag förstås inte ensam om.

Jag vet att manuset håller, det är uppenbart efter alla synpunkter jag fått från de första testläsarna. Nu är det den sista knådningen som ska till. Det är ett test, förstås, jag vet ju inte om de kan ge mig någonting. Kanske blir det bara det vanliga pratet om att “gestalta mer”, eller diskussion om genrevalet eller antalet konstiga namn. Vad vet jag.

Alla fyra kommer i och för sig inte att få uppdraget, bara en, men jag tänker: det är på tiden att jag börjar ställa kraven, inte bokmarknadens aktörer. Den som verkar vettigast får jobbet.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s