En månad kvar

Det är en månad kvar tills manuscoachen ska höra av sig, och jag börjar känna en växande frustration. Egentligen beror det på att jag inte gör nåt vettigt av livet just nu, bara slöar och lyssnar på ljudböcker och ser på film. Ok, det är kanske vettigt på ett sätt, men samtidigt känns det som att det måste börja hända nåt. Förhoppningsvis slutar det som det brukar: med att jag sätter mig ner och skriver nåt helt nytt. Kanske en novell. Jag har några idéer att bygga vidare på. Eller så skriver jag färdigt version två av Gáron & Tírien. Det är onekligen på tiden. Jag har redan en råplan för vilka scener som ska flyttas och vad som ska läggas till.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s