En månad kvar

Det är en månad kvar tills manuscoachen ska höra av sig, och jag börjar känna en växande frustration. Egentligen beror det på att jag inte gör nåt vettigt av livet just nu, bara slöar och lyssnar på ljudböcker och ser på film. Ok, det är kanske vettigt på ett sätt, men samtidigt känns det som att det måste börja hända nåt. Förhoppningsvis slutar det som det brukar: med att jag sätter mig ner och skriver nåt helt nytt. Kanske en novell. Jag har några idéer att bygga vidare på. Eller så skriver jag färdigt version två av Gáron & Tírien. Det är onekligen på tiden. Jag har redan en råplan för vilka scener som ska flyttas och vad som ska läggas till.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s