En lugn dag

Åt lunch med brorsan idag och sammanfattade romanläget för honom. Det känns alltid bra att få lite ordning på det själv också.

I övrigt har jag läst och kritiserat en Kapitel1-kollegas text. Jag har ju mitt vanliga dåliga självförtroende att dras med, men jag tror det blev riktigt bra synpunkter – alltså såna som hon kan använda och gå vidare med. Dessutom är det lärorikt att försöka sätta ord på saker som jag tycker är problematiska. Innan man vet ordet av har man upptäckt att man gör likadant själv.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s