En lugn dag

Åt lunch med brorsan idag och sammanfattade romanläget för honom. Det känns alltid bra att få lite ordning på det själv också.

I övrigt har jag läst och kritiserat en Kapitel1-kollegas text. Jag har ju mitt vanliga dåliga självförtroende att dras med, men jag tror det blev riktigt bra synpunkter – alltså såna som hon kan använda och gå vidare med. Dessutom är det lärorikt att försöka sätta ord på saker som jag tycker är problematiska. Innan man vet ordet av har man upptäckt att man gör likadant själv.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s