Bockens känsla för ingenting

Igår var ett stort datum i bloggens historia: för första gången sedan jag började hade jag noll visningar. Inte ett enda människa valde mina väl genomarbetade grubblerier framför solen, kungafamiljen och det klämkäcka nationaldagsfirandet. Hm, är nationalismen således så stark i riket?

Själv höll jag mig inomhus så mycket jag bara kunde. Jag och fröken P tog en kort promenad och spottade kärnor i vattnet vid Rålambshovsparken. Jag har aldrig, och kommer antagligen aldrig, att bry mig om officiella högtider, och alla som känner mig vet vad jag har för relation till den pulserande kärnreaktion vår planet kretsar kring.

Ett moln, ett moln – mitt kungarike för ett moln!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Bockens känsla för ingenting

 1. Marie W says:

  Jag får skylla på en tom grekisk vodafone-sticka. Det var värst vad gigabyten försvann fort den här gången!? För mycket streamad speedway, kanske… Eller arkivat svt-material. Man lyxar ju till det ibland. Men idag blir det rester. Kramar till fröken P och bocken himself.

  • cgripenvik says:

   Du förtjänar lyxen. Jag tyckte bara att det var fascinerande eftersom det var en sån uppenbar koppling mellan nationaldagen och den totala stiltjen. Nästan symboliskt.

 2. Micke says:

  Och idag kamp mot prinsessbröllop, du kan inte vinna…. men du bänkar dig väl framför tvn. Kan ju ge ovärderlig inspiration till det prinsessbröllop du skildrar. Chris=fantasykaraktär….?

  • cgripenvik says:

   Av princip kommenterar jag helst inte kungligheter, eftersom jag anser att de bör avskaffas. Men jag kan ju inte förneka att HKH Tricky Vickys bröllop häromåret gav mig lite inspiration till bröllopsplanerna i Broder själ, syster flamma.

   Måste erkänna att jag missade att sätta mig framför tv:n. Det kanske finns på SVT Play?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s