Vilseledande marknadsföring

I dag publicerar DN nåt de kallar en “Skrivarskola”. De har talat med ett antal författare om hur de arbetar. Jag är extremt skeptisk. I vanlig ordning har skolan egentligen inget att lära ut. Alla som skriver på allvar vet redan att alla författare arbetar på olika sätt. Det enda alla författare har gemensamt, och därmed det enda man kan ta till sig, är att de skriver. Mycket eller lite, på timbasis, sidbasis eller teckendito – det gör ingen skillnad. De skriver. Punkt.

Allt det här snyltandet på människors drömmar. Tvi.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Tankar om text/Thoughts on text and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s