Vilseledande marknadsföring

I dag publicerar DN nåt de kallar en ”Skrivarskola”. De har talat med ett antal författare om hur de arbetar. Jag är extremt skeptisk. I vanlig ordning har skolan egentligen inget att lära ut. Alla som skriver på allvar vet redan att alla författare arbetar på olika sätt. Det enda alla författare har gemensamt, och därmed det enda man kan ta till sig, är att de skriver. Mycket eller lite, på timbasis, sidbasis eller teckendito – det gör ingen skillnad. De skriver. Punkt.

Allt det här snyltandet på människors drömmar. Tvi.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Tankar om text/Thoughts on text och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s