Vi växlar upp

Arbetet med omslaget har gått in i en intensiv fas. Efter flera månaders diskuterande och grubblande har min kära fröken P nu satt sig ner med sin nya ritplattedator för att få till ett utkast till onsdagens möte med Mette & Co. Förhoppningsvis kommer hon (fröken P alltså) också att ha fått ett par teckningar till inlagan färdiga, åtminstone i råversion, så att jag kan visa dem också. Det är trots allt ganska viktigt att jag har så många delar som möjligt på plats på onsdag, för att få en tydlig bild av vad jag behöver hjälp med och hur mycket det kan tänkas kosta.

Fröken P är lite orolig för att jag inte ska våga vara ärlig när hon visar mig bilderna, samtidigt som hon är rädd att jag inte ska bli nöjd. Det är en svår balansgång, men efter att ha fått hennes ärliga kritik av mina texter och känt hur mycket det har utvecklat mig, måste jag våga ge henne detsamma. Dessutom visade hon en testversion av omslaget för mig och den var väldigt snygg, baserad på stadskartan som ligger i huvudet på den här bloggen. Mitt eget förslag till omslag inkluderade också kartan, men nu när jag tittar på det och jämför känns det nästan lite pinsamt. Det ska bli skitspännande att se vad hon får ur sig!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s