Ett steg…

Fröken P skickade det första omslagsförslaget idag. Mycket snyggt! Ni kommer att få se alla när det är dags att rösta, men fram till dess håller jag igen lite så att ingen hinner skaffa sig favoriter. För det är ju det ni gör med era liv: sitter och läser min blogg och skaffar er favoriter bland mina projekt.

Det som gör mig allra mest glad är att fröken P har fått igång maskinen. Jag vet precis hur svårt det kan va att börja göra nåt när man inte gjort det på mycket länge. En tröskel måste korsas och den är så fruktansvärt hög. Man måste sträcka sig till det yttersta för att ens nå upp till kanten och bara tanken på att man måste få upp ett ben också är fullkomligt krossande.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s