Ett steg…

Fröken P skickade det första omslagsförslaget idag. Mycket snyggt! Ni kommer att få se alla när det är dags att rösta, men fram till dess håller jag igen lite så att ingen hinner skaffa sig favoriter. För det är ju det ni gör med era liv: sitter och läser min blogg och skaffar er favoriter bland mina projekt.

Det som gör mig allra mest glad är att fröken P har fått igång maskinen. Jag vet precis hur svårt det kan va att börja göra nåt när man inte gjort det på mycket länge. En tröskel måste korsas och den är så fruktansvärt hög. Man måste sträcka sig till det yttersta för att ens nå upp till kanten och bara tanken på att man måste få upp ett ben också är fullkomligt krossande.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s