Ett steg till…

Fröken P:s andra omslagsförslag har landat. Det går undan när hon väl börjar ränna.

Tematiskt gillar jag det nya bättre, bland annat fungerar kontrasterna bättre (nu blev ni SÅ nyfikna!), men det förra hade bättre färgbalans som gjorde det mer dynamiskt. Däremot är det som sagt ingen tvekan om att fröken P:s motor börjar surra igång.

Själv håller jag som bäst på att formatera boken. Provformatera ska jag väl säga, för det handlar mest om att ha en bra form som jag sen kan hälla ner den färdigredigerade texten i. Det är en sabla massa pill: minskar man typsnitter framträder indragen på ett annat sätt; minskar man marginalerna känns typsnittet större… Jobb, jobb, jobb.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s