Ett steg till…

Fröken P:s andra omslagsförslag har landat. Det går undan när hon väl börjar ränna.

Tematiskt gillar jag det nya bättre, bland annat fungerar kontrasterna bättre (nu blev ni SÅ nyfikna!), men det förra hade bättre färgbalans som gjorde det mer dynamiskt. Däremot är det som sagt ingen tvekan om att fröken P:s motor börjar surra igång.

Själv håller jag som bäst på att formatera boken. Provformatera ska jag väl säga, för det handlar mest om att ha en bra form som jag sen kan hälla ner den färdigredigerade texten i. Det är en sabla massa pill: minskar man typsnitter framträder indragen på ett annat sätt; minskar man marginalerna känns typsnittet större… Jobb, jobb, jobb.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s