Andas in… andas ut

Nu har jag precis pratat med fröken P. Strategin blir följande: vad de än säger, vad jag än tycker, ska jag säga: jag funderar på saken och återkommer.

Mitt stora problem är ju att jag är dålig på att fatta snabba beslut och alltid känner mig osäker när det krävs. I det här fallet är det jag som bestämmer: alltså stampar jag på bromsen. Det värsta som kan hända är att jag är tillbaka på startrutan, men det var ju där jag stod innan det här började så det är inte så farligt.

Fröken P har också skickat ett gäng (och jag menar ”gäng”) nya omslagsförslag som jag ska ta med mig. Och naturligtvis strular datorn: musen och tangenbordet hänger sig under uppstarten. Fyra omstarter innan jag kunde printa (och börja pladdra på bloggen). Nån tekniskt kunnig som kan föreslå en lösning på detta komputoriska dilemma?

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s