Andas in… andas ut

Nu har jag precis pratat med fröken P. Strategin blir följande: vad de än säger, vad jag än tycker, ska jag säga: jag funderar på saken och återkommer.

Mitt stora problem är ju att jag är dålig på att fatta snabba beslut och alltid känner mig osäker när det krävs. I det här fallet är det jag som bestämmer: alltså stampar jag på bromsen. Det värsta som kan hända är att jag är tillbaka på startrutan, men det var ju där jag stod innan det här började så det är inte så farligt.

Fröken P har också skickat ett gäng (och jag menar “gäng”) nya omslagsförslag som jag ska ta med mig. Och naturligtvis strular datorn: musen och tangenbordet hänger sig under uppstarten. Fyra omstarter innan jag kunde printa (och börja pladdra på bloggen). Nån tekniskt kunnig som kan föreslå en lösning på detta komputoriska dilemma?

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s