Tävlingsbocken

Idag har jag skickat in en novell till en ny tävling. Den här gången är det “Sommarracet” på Kapitel1. En opretentiös liten tävling där man ska ge varandra poäng och sen i slutet skriva en recension av en motståndarnovell. Till sist får man poäng på recensionen också.I det första heatet är det baksidestexten och de första 5000 tecknen som är uppe för rakning.

Jag räknar inte med att vinna. Jag räknar med att krossa!

Nej, okej, jag tar det lugnt. Det är ju bara en rolig grej. Fast alla som har spelat spel med mig känner till min relation till nederlaget.

Gå gärna in och läs på tävlingssidan. Min text ligger nog inte inne förrän imorrn bitti. Och nej, jag tänker inte säga vad den heter. Hur ska ni då kunna rösta objektivt? För rösta tänker ni väl?

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s