Refusering 6

Så här lagom till all uppmärksamhet kring omslagen damp CONST Literary (P)reviews refuseringsmejl upp (ner?):

”Hej, vi på redaktionen och vår manusgrupp har nu sett över samtliga textbidrag som kommit in till CLP #3. Tyvärr har inte din text kommit med i det sista urvalet och kommer därmed inte att publiceras.

Vi vill verkligen tacka dig för att vi fick läsa din text och önskar dig all lycka till framöver.

Varma hälsningar”

Det är naturligtvis tråkigt. Gratisreklam hade ju varit välkommet, men samtidigt har jag huvudet fullt av så mycket annat att jag inte orkar hänga upp mig. En ny dag med nya tag.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s