Vidare

Tusen tack, alla som röstat och tänkt och tyckt. Jag har fått en bra bild av hur de olika omslagen tas emot och känns.

Ett fortsatt problem är att boken är lite svårplacerad genremässigt, vilket leder till osäkerhet kring både omslag och baksidestext. Det kommer att kräva mycket mer grubbel och arbete, men nu tänker jag lägga det åt sidan några veckor och ladda inför manuscoachens bredsida.

Stort tack!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s