Vidare

Tusen tack, alla som röstat och tänkt och tyckt. Jag har fått en bra bild av hur de olika omslagen tas emot och känns.

Ett fortsatt problem är att boken är lite svårplacerad genremässigt, vilket leder till osäkerhet kring både omslag och baksidestext. Det kommer att kräva mycket mer grubbel och arbete, men nu tänker jag lägga det åt sidan några veckor och ladda inför manuscoachens bredsida.

Stort tack!

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s