Byråkratins snubbeltrådar

Bockförlaget gick om intet. Bolagsverket har hört av sig och meddelar:

“En förberedande granskning visar att vi inte kan godkänna det eller de företagsnamn ni har föreslagit, eftersom det kan förväxlas med ett eller flera varumärken.”

Surt! Nåt gnötföretag i Milano heter tydligen Bock och ägnar sig åt allehanda ting.

Alltså måste jag hitta på ett nytt namn. Den alltid lika positiva fröken P hasplade ur sig flera alternativ, bland annat att jag helt sonika skulle kalla företaget Bokbocken. Just nu toppas min förslagslista av “Bockfot Förlag”. Det känns som jag. Vi får se vad De Rådande Makterna har att anföra i ärendet.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s