Byråkratins snubbeltrådar

Bockförlaget gick om intet. Bolagsverket har hört av sig och meddelar:

”En förberedande granskning visar att vi inte kan godkänna det eller de företagsnamn ni har föreslagit, eftersom det kan förväxlas med ett eller flera varumärken.”

Surt! Nåt gnötföretag i Milano heter tydligen Bock och ägnar sig åt allehanda ting.

Alltså måste jag hitta på ett nytt namn. Den alltid lika positiva fröken P hasplade ur sig flera alternativ, bland annat att jag helt sonika skulle kalla företaget Bokbocken. Just nu toppas min förslagslista av ”Bockfot Förlag”. Det känns som jag. Vi får se vad De Rådande Makterna har att anföra i ärendet.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s