Bockfot Förlag

Härmed är det spikat och klart, limmat och fogat. Bockfot Förlag existerar. Ingen utgivning än, men det ska ju komma i höst, liksom. En ny sida här på bloggen är tillägnad detta illustra bokutgivningsäventyr. Som i och för sig är samma som det andra bokutgivningsäventyret, men förpackningen är marginellt annorlunda och det vet vi ju alla att i dagens konsumtionssamhälle är förpackningen allt.

Byråkratin således snarligen avslutad.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s