Bockfot Förlag

Härmed är det spikat och klart, limmat och fogat. Bockfot Förlag existerar. Ingen utgivning än, men det ska ju komma i höst, liksom. En ny sida här på bloggen är tillägnad detta illustra bokutgivningsäventyr. Som i och för sig är samma som det andra bokutgivningsäventyret, men förpackningen är marginellt annorlunda och det vet vi ju alla att i dagens konsumtionssamhälle är förpackningen allt.

Byråkratin således snarligen avslutad.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Leva sin dröm/Living ones dream, Publiceringen/Publication and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s