Refusering 7

Lagom till Bockfot Förlags födelse inkom en present från kollegerna på X Publishing:

”Stort tack för ditt bokförslag du sände oss, vi är tacksamma som fick ta del av det. Tyvärr måste jag komma med tråkigt besked då vi bestämt oss för att inte anta manuset för publicering. Vi får in så otroligt många manus för bedömning och konkurrensen är knivskarp, så det är väldigt få som blir antagna.

Du har skrivit en intressant berättelse, men vi bedömer att den saknar det där lilla extra som får den att sticka ut bland övrig utgivning.

Lycka till i ditt fortsatta skrivande!”

Det skulle ju vara katastrofalt om min bok saknar det där lilla extra. Jag som inbillar mig att jag förnyar fantasyn! Mina illusioner! Å andra sidan är hela formuleringen tämligen luddig, så det är bara att gå vidare. Jag spelar på att de har fel.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s