Refusering 7

Lagom till Bockfot Förlags födelse inkom en present från kollegerna på X Publishing:

“Stort tack för ditt bokförslag du sände oss, vi är tacksamma som fick ta del av det. Tyvärr måste jag komma med tråkigt besked då vi bestämt oss för att inte anta manuset för publicering. Vi får in så otroligt många manus för bedömning och konkurrensen är knivskarp, så det är väldigt få som blir antagna.

Du har skrivit en intressant berättelse, men vi bedömer att den saknar det där lilla extra som får den att sticka ut bland övrig utgivning.

Lycka till i ditt fortsatta skrivande!”

Det skulle ju vara katastrofalt om min bok saknar det där lilla extra. Jag som inbillar mig att jag förnyar fantasyn! Mina illusioner! Å andra sidan är hela formuleringen tämligen luddig, så det är bara att gå vidare. Jag spelar på att de har fel.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s