Tummen ner

Fröken P uttryckte “mild” skepsis för de två nya avsnitten, så jag har varit tvungen att skriva om. Svårigheten ligger i att jag egentligen tyckte att romanen hade en bra start, men det är flera som konstaterat att den är svår att komma in i. Alltså måste det till något som lockar mer. En antydan av vad som har hänt, och en enkel, tydlig känsla som får läsaren att undra vart det hela ska ta vägen. Jag vet inte om jag har lösningen nu, men omskrivningen är klar, så imorrn tänker jag putsa lite och sen skicka till fröken P för ny rakning. Det är inte bra med för mycket skägg.

Det känns som om jag trampar runt i sirap just nu. Antagligen är det sommardepressionen som har slagit till, för ingenting känns riktigt roligt. Varje liten mening, varje blogginlägg, måste krystas fram genom en seg väv. För ett par somrar sedan var jag så låg att jag var tvungen att höja dosen psykpiller, men det hoppas jag slippa i år. I grunden handlar det om att hitta in i skrivprocessen och skita i resten av världen. Inte helt enkelt i informationsregnet.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s