På en femöring

Sådär! De-Neshalinjen är härmed vederbörligen vänd. Sabla slitgöra. Nu ska fröken P läsa och meddela dom.

Coach Cajsa håller med mig om att det kan bli för rörigt att flytta Sinviavsnitten så tills vidare får de ligga kvar. Läget kan bli ett annat när jag kommer igång med de större strykningarna i slutet.

Vändningen av De-Nesha verkar inte helt oväntat falla Cajsa mer på läppen. Det var ju trots allt hennes grundkänsla. Men för att öka på tydligheten vill hon att jag markerar när jag skiftar tidsperspektiv. Genast rynkas mitt solsvedda panna: så kan man förstås göra, men eftersom de aktuella avsnitten omges av avsnitt med ett annat tidsperspektiv innebär det att jag i konsekvensens namn borde ange tid för samtliga avsnitt. Mer grubbel alltså. Aldrig får man va riktigt nöjd.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s