På en femöring

Sådär! De-Neshalinjen är härmed vederbörligen vänd. Sabla slitgöra. Nu ska fröken P läsa och meddela dom.

Coach Cajsa håller med mig om att det kan bli för rörigt att flytta Sinviavsnitten så tills vidare får de ligga kvar. Läget kan bli ett annat när jag kommer igång med de större strykningarna i slutet.

Vändningen av De-Nesha verkar inte helt oväntat falla Cajsa mer på läppen. Det var ju trots allt hennes grundkänsla. Men för att öka på tydligheten vill hon att jag markerar när jag skiftar tidsperspektiv. Genast rynkas mitt solsvedda panna: så kan man förstås göra, men eftersom de aktuella avsnitten omges av avsnitt med ett annat tidsperspektiv innebär det att jag i konsekvensens namn borde ange tid för samtliga avsnitt. Mer grubbel alltså. Aldrig får man va riktigt nöjd.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s