Vulgariteter: putsade

Det tog några dagars tröskande, men nu är samtliga Hváreks minnesavsnitt genomgångna och putsade. Det talspråkliga språket har lyfts upp till begriplig(are) nivå, utan att meningsbyggnaden har förändrats. Allt för att vara läsligt men ändå signalera låg bildning. Karln kan ju inte läsa, för tusan!

Förhoppningsvis är det den sista stora justeringen före publicering, men man vet ju aldrig. Nästa vecka ska jag och fröken P läsa boken från pärm till präm (eller från etta till nolla, som det kanske heter i vår digitaliserade epok) och stryka och korrigera och ha oss. Sedan bär det av till Coach Cajsa igen för en avslutande tyckning. Och sen blir det korrektur, och sen… Jag tror att det finns ett slut nånstans där under.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s