Sista varvet

Det är förstås en bra bit kvar till mål, men nu har fröken P inlett slutläsningen av manuset. Jag kommer att börja imorrn. Anledningen till att hon ligger före är naturligtvis att det är bra om jag har hennes tankar med mig när jag sätter igång. Vid det här laget är jag så hemmablind att jag ganska bokstavligt talat måste ledas vidare. Jag har en sån gräslig tur som har min bästa fröken P. Ibland har jag dåligt samvete för att jag tar upp så mycket av hennes tid och kraft, särskilt nu när hon själv har mycket omkring sig. Jag hoppas att jag kan ge tillbaka åtminstone litegrann.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s