Sista varvet

Det är förstås en bra bit kvar till mål, men nu har fröken P inlett slutläsningen av manuset. Jag kommer att börja imorrn. Anledningen till att hon ligger före är naturligtvis att det är bra om jag har hennes tankar med mig när jag sätter igång. Vid det här laget är jag så hemmablind att jag ganska bokstavligt talat måste ledas vidare. Jag har en sån gräslig tur som har min bästa fröken P. Ibland har jag dåligt samvete för att jag tar upp så mycket av hennes tid och kraft, särskilt nu när hon själv har mycket omkring sig. Jag hoppas att jag kan ge tillbaka åtminstone litegrann.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s