En ordningsfråga

För andra dagen i rad har jag vrängt och vridit avsnitten i huvudet för att försäkra mig om att de inträffar i rätt ordning, att dag följer på dag helt enkelt. Kronologin är fortfarande komplicerad, visar det sig, trots att jag vänt på De-Nesha.

Om jag tycker det här är svårt, hur ska en läsare som möter boken för första gången tänka då? Det är en otäck fråga. Kanske läsaren bara skakar på huvudet och säger att nehej, den här killen vet inte vad han håller på med och sen hamnar boken i pappersinsamlingen. Vilket i och för sig inte är så farligt bara nån har läst (och helst betalat för) boken först.

Samtidigt känns det okej om det är krångligt. Jag har inget behov av att klarlägga allt i en första läsning. Fattar du inte? Läs om!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s