Åter till Cajsa

Nu har jag äntligen skickat in manuset till coachen Cajsa Winqvist. Det har skett en hel del, även om varje enskilt steg inte kändes så långt. Åtskilliga sidor har kapats, några har skrivits till, och så har jag delat in texten i tydligare, och namngivna, kapitel. Det där sista visade sig vara väldigt bra, för då klickade plötsligt avsnitten i bättre. Det blev på nåt sätt uppenbart var ett avsnitt hörde hemma.

Jag och fröken P har också formgett ett par rejäla kapitelindelare som höjer formen ett snäpp över det vanliga. Dessutom har jag formaterat texten så att den ser ut som den ska se ut i tryck. Ska bli synnerligen spännande, och inte så lite läskigt, att se vad Cajsa hittar för snubbeltrådar den här gången.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s