Vikten av ett komma

En känsla av stress, förvirring och till och med lite rädsla har infunnit sig. Oavsett hur man vrider på det hela är det snart dags. Tryckeriet kommer att ta sisådär tre veckor på sig att leverera, så det dröjer innan boken finns i fysisk form. Däremot är det tänkt att korrekturläsningen ska börja om typ tio dagar. Det är en hel del kvar att göra innan dess, om man säger. Jag har upprättat en lista, förstås, som jag långsamt betar av. Ändrad inledningsscen, fixa omslaget och kapitelindelarna, skriv om scenen med hälaren, kolla det administrativa med KB och Elib och Bokrondellen och ett gäng andra.

Just nu sysselsätter jag mig med att justera skiljetecknen i Hváreks minnen. Ett pilljobb av rang, men vi vet ju alla att ett felplacerat komma kan sabba hela upplevelsen.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s