Limbo 1

Petigheten har landat i mitt knä. I väntan på att Mette ska ha tittat igenom manuset sitter jag och läser det själv. Flyttar ett komma, byter ett ord. Samtidigt som jag grubblar över hur mycket man kan pilla innan skalet går sönder och alltihop rämnar.

Fröken P och jag har kommit ett par små steg på vägen mot omslag och inlaga. Hon har en bra och snygg idé om hur kapitlen ska delas in. Själv har jag ägnat många timmar åt att fixa streckkod, testa opacitet på omslaget och inte minst: grubbla mig gubbig över tyspnitt.

Dagens huvudövning har dock varit att försöka lära mig göra en ebok. Diverse program finns, men de verkar synnerligen komplicerade, särskilt för en som aldrig har jobbat med html-kod. Vilket tur att jag har en hel vecka på mig!

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s