Den som väntar på något gott väntar helst så lite som möjligt

Redaktör Mette har mejlat. Hennes övriga projekt har visat sig mer lättlösta än väntat så hon har redan hunnit snabbläsa mitt manus.

”Verkar ju väldigt spännande måste jag säga, du har ett rappt språk vad jag kan se och handlingen verkar vara minst sagt fantasy-fylld.”

Möte inbokat på onsdag. Nu har jag förgyllt min förmiddag med att redigera bort horungar och lägga in avdelare mellan kapitlen. Jag slutade ju som redigerare på SvD, så nu sitter jag hemma och kniper och spärrar istället.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s