Den som väntar på något gott väntar helst så lite som möjligt

Redaktör Mette har mejlat. Hennes övriga projekt har visat sig mer lättlösta än väntat så hon har redan hunnit snabbläsa mitt manus.

“Verkar ju väldigt spännande måste jag säga, du har ett rappt språk vad jag kan se och handlingen verkar vara minst sagt fantasy-fylld.”

Möte inbokat på onsdag. Nu har jag förgyllt min förmiddag med att redigera bort horungar och lägga in avdelare mellan kapitlen. Jag slutade ju som redigerare på SvD, så nu sitter jag hemma och kniper och spärrar istället.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s