Dubbelt upp

Två saker avbockade idag: fikamöte med Mette och föredrag om egenutgivning på Alviks bibliotek.

Mötet med Mette var oväntat kort. Jag visade manuset, pladdrade på om hur jag och fröken P har tänkt, och överlämnade min lilla lista över nivåskillnader i språket mellan de olika karaktärerna. Lite senare hörde Mette av sig och meddelade att hon beräknar en takt på cirka 20 sidor i timmen. Om en dryg vecka bör därmed det första korrekturet vara färdigt.

Föredraget på Alviks bibliotek gav dessvärre inte särskilt mycket. Jag har kommit för långt i processen för att ha någon nytta av de tips som delades ut. Göran Fagerström från Bokverket var där och beskrev det jag ser som ett skelett av bokproduktion. Väldigt lite om det administrativa, juridiska och ekonomiska, alltså de där tråkiga delarna som trots allt måste göras.

Imorgon är en annan dag, då ska fröken P och jag kasta oss över omslagsarbetet igen. Vi besökte en bokhandel nära oss och fröken P formligen skvätte idéer när vi gick därifrån.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s