Den sista tröskeln?

Jag trodde jag var så säker, men idag kämpade fröken P och jag oss igenom den sista omslagskrisen. Fröken P hade gjort några olika versioner av sitt lysande karttema, och jag hade fastnat för en. Men när hon sen ställde upp dem i hyllan så att bara ryggarna syntes ändrade jag mig. Och till på köpet seglade en gammal variant upp i topp! Akut kris! Lång diskussion! En ny variant framsnidades på en skärm nära mig. Mer diskussion. Stegrande panik och frustration.

Men till slut la sig oron och vi landade i att den senaste versionen var bäst. Rent estetiskt kanske den tidigare var elegantare, men den var också mest anonym, medan den senaste var både elegant och lite kaxig.

Det är helt obegripligt att en två centimeter bred pappersremsa kan orsaka så mycket lidande.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s