Den sista tröskeln?

Jag trodde jag var så säker, men idag kämpade fröken P och jag oss igenom den sista omslagskrisen. Fröken P hade gjort några olika versioner av sitt lysande karttema, och jag hade fastnat för en. Men när hon sen ställde upp dem i hyllan så att bara ryggarna syntes ändrade jag mig. Och till på köpet seglade en gammal variant upp i topp! Akut kris! Lång diskussion! En ny variant framsnidades på en skärm nära mig. Mer diskussion. Stegrande panik och frustration.

Men till slut la sig oron och vi landade i att den senaste versionen var bäst. Rent estetiskt kanske den tidigare var elegantare, men den var också mest anonym, medan den senaste var både elegant och lite kaxig.

Det är helt obegripligt att en två centimeter bred pappersremsa kan orsaka så mycket lidande.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s