Något att hålla utkik efter

Imorrn ska jag och fröken P träffa Mette Ramel för en genomgång av manusets korrekturistiska brister. I väntan på detta tänker jag mig att det är en bra tidpunkt att flasha omslaget. Demokratin ligger i träda, så ni får inte rösta. Eller rättare sagt: ni får bara rösta på en kandidat. Och ni får bara gilla den.

Slutomslag

Linjerna… Den speglande texten… Kontrasterna… Den eleganta men ändå iögonfallande dekorfärgen… Det subtila mötet mellan den klassiska fantasykartan och det moderna, lite jordnära typsnittet… ISBN-numrets hemlighetsfulla sifferkombination…

Fröken P har fått stå ut med en hel del av Bockens patenterade velerier. Jag älskar henne.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Publiceringen/Publication och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s