Något att hålla utkik efter

Imorrn ska jag och fröken P träffa Mette Ramel för en genomgång av manusets korrekturistiska brister. I väntan på detta tänker jag mig att det är en bra tidpunkt att flasha omslaget. Demokratin ligger i träda, så ni får inte rösta. Eller rättare sagt: ni får bara rösta på en kandidat. Och ni får bara gilla den.

Slutomslag

Linjerna… Den speglande texten… Kontrasterna… Den eleganta men ändå iögonfallande dekorfärgen… Det subtila mötet mellan den klassiska fantasykartan och det moderna, lite jordnära typsnittet… ISBN-numrets hemlighetsfulla sifferkombination…

Fröken P har fått stå ut med en hel del av Bockens patenterade velerier. Jag älskar henne.

About cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
This entry was posted in Publiceringen/Publication and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s