Refusering 2.5

Tss, nu blev jag ratad igen… bokstavligt talat. Det är Ordfront. Igen. Vänta nu… Har jag skickat mer än ett manus till Ordfront i år? Neeeeeej…

Således har samma manus blivit refuserat två gånger, av samma förlag. Nu kan jag inte hitta citatet, men jag vill minnas att Ordfrontschefen i början av året sa nåt i stil med att ”bra böcker hittar alltid en förläggare”. Han verkar ha koll.

Formuleringen i mejlet nästan helt identisk förra gången (i mars):

”Hejsan!

Tack för att vi fick läsa ditt manus.

Tyvärr har vi inte möjlighet att anta det för utgivning. På Ordfront publicerar vi bara ca 30 nya titlar om året, så trängseln om utgivningsplatserna är stor. Men om du skriver något nytt så är du välkommen att skicka in det.

Hälsningar,”

Förra gången hette det ”Mvh”, i övrigt är det en karbonkopia. Jag antar att de skulle definiera det som professionellt. Själv känner jag mig lite osäker på om de alls tittade på manuset första gången. Det är alltid kul när man definierar ord så olika.

Om cgripenvik

Jag är litteratör och gav ut min debutroman "Broder själ, syster flamma" 2014. Den följdes av barnboken "Emma: Flykten från träsket" 2015. Den här bloggen handlar om mitt försök att förverkliga min dröm och om min syn på litteratur i allmänhet.
Detta inlägg publicerades i Leva sin dröm/Living ones dream, Tankar om text/Thoughts on text och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s